NOR CURIER 930X122

nicolescu

PENDIUC ŞI NICOLESCU, OUT DIN CONSILIUL NAŢIONAL AL PSD

PSD Argeş a decis cine sunt cei doi membri ai filialei judeţene care îi vor înlocui pe Tudor Pendiuc şi Constantin Nicolescu în Consiliul Naţional al partidului.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Este vorba de primarul comunei Rociu, Aurel Bălăşoiu, şi de noul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, Dorin Mărăşoiu.

Reamintim că primarul suspendat al Piteştiului, Tudor Pendiuc, se află în arest preventiv în dosarul privind transportul public local de călători, iar fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, este încarcerat în Penitenciarul Colibaşi, fiind condamnat definitiv la închisoare cu executare în „Dosarul școlilor”.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Consiliul Naţional al PSD se va reuni pe 20 şi 21 martie în Bucureşti, ocazie cu care va fi ales şi preşedintele acestei structuri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90