930×122 CAPRA 5

alegeri

PSD NU ESTE DE ACORD CU ORGANIZAREA ALEGERILOR ÎN CONTEXTUL CREȘTERII CAZURILOR DE COVID!

PSD NU ESTE DE ACORD CU ORGANIZAREA ALEGERILOR ÎN CONTEXTUL CREȘTERII CAZURILOR DE COVID!

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

PSD nu susține organizarea alegerilor în contextul creșterii cazurilor de COVID! PSD este pregătit pentru alegeri, ca drept dovadă prezintă în aceste zile măsurile din programul de guvernare, dar înțelege să fie responsabil și să pună sănătatea românilor mai presus decât interesele politice. De aceea, PSD nu susține organizarea alegerilor în contextul creșterii cazurilor de COVID!

“PSD va face toate demersurile posibile în Parlament pentru evitarea unui dezastru de sănătate publică ce s-ar putea produce prin organizarea alegerilor în vârful curbei de cazuri COVID-19. Creșterile de cazuri din ultimele zile ne arată cât de nocivă a fost organizarea alegerilor locale în contextul agravării pandemiei. În momentul de față decizia aparține exclusiv Guvernului, care încă stabilește data alegerilor, și lui Iohannis, care a blocat legea cadru ce dădea această prerogativă Parlamentului. Există o fractură logică în abordările lui Orban și Iohannis care, pe de o parte, susțin că situația e gravă și impune restricții suplimentare, iar pe de altă parte se încăpățânează să organizeze alegeri cu orice preț, înainte de prăbușirea totală a PNL”, se arată într-o postare pe Facebook a PSD Argeș.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3