New Profesional Consult 930 x 122

psd

PSD pune condiții PNL pentru a intra la guvernare

PSD pune condiții PNL pentru a intra la guvernare.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Sorin Grindeanu a anunţat o serie de condiţii şi măsuri care trebuie introduse pentru ca PSD să guverneze împreună cu PNL şi UDMR.

Printre cele mai importante, sunt cele de gestionare a crizei sanitare, economice şi sociale: descentralizarea deciziilor cu privire la închiderea şcolilor, preţuri plafonate la energie şi gaze, creşterea salariului minim şi a alocaţiilor.

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

„CÎȚU NU POATE SĂ MAI FIE PREMIER” 

De asemenea, în cadrul conferinței de presă, Sorin Grindeanu a mai declarat faptul că Florin Cîțu nu poate fi premier într-un guvern care are în componență PSD.

Știți că noi am inițiat și am votat o moțiune de cenzură prin care Florin Cîțu a plecat din funcția de premier. E un lucru de la care nu facem rabat. Florin Cîțu nu poate să mai fie premier într-un guvern în care are în componență PSD. Noi am sancționat deja capacitatea dlui Cîțu de a conduce un guvern. (…) PSD consideră că etapa Florin Cîțu premier a fost depășită”, a spus prim-vicepreşedintele social-democrat.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90