Donaris 930 x 122

psd

PSD pune condiții PNL pentru a intra la guvernare

PSD pune condiții PNL pentru a intra la guvernare.

Citiți și: „Centrele de evaluare Covid, rol esențial pentru prevenirea spitalizărilor și deceselor”

Sorin Grindeanu a anunţat o serie de condiţii şi măsuri care trebuie introduse pentru ca PSD să guverneze împreună cu PNL şi UDMR.

Printre cele mai importante, sunt cele de gestionare a crizei sanitare, economice şi sociale: descentralizarea deciziilor cu privire la închiderea şcolilor, preţuri plafonate la energie şi gaze, creşterea salariului minim şi a alocaţiilor.

Citiți și: Reindustrializarea României este principalul obiectiv asumat de Ministerul Economiei condus de PSD!

„CÎȚU NU POATE SĂ MAI FIE PREMIER” 

De asemenea, în cadrul conferinței de presă, Sorin Grindeanu a mai declarat faptul că Florin Cîțu nu poate fi premier într-un guvern care are în componență PSD.

Știți că noi am inițiat și am votat o moțiune de cenzură prin care Florin Cîțu a plecat din funcția de premier. E un lucru de la care nu facem rabat. Florin Cîțu nu poate să mai fie premier într-un guvern în care are în componență PSD. Noi am sancționat deja capacitatea dlui Cîțu de a conduce un guvern. (…) PSD consideră că etapa Florin Cîțu premier a fost depășită”, a spus prim-vicepreşedintele social-democrat.

(Foto: descriptiv)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441