SMART KIDS 930X122

familia

PSD-UL LUI „CIORDACHE” INVITĂ POPORUL LA REFERENDUM PE 10 IUNIE

PSD-ul lui Ciordache invită poporul la referendum pe 10 iunie. Referendumul pentru familia tradițională ar putea avea loc duminică, 10 iunie 2018.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Este anunțul făcut în urmă cu puțin timp de Florin Iordache, deputat PSD și fost ministru al Justiției (foto).

Iordache a precizat că este posibil ca românii să fie chemați la urne la referendum în perioada 10-17 iunie 2018, cel mai probabil pe 10 iunie, data exactă urmând să fie stabilită în funcție de Legea Referendumului.

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție care va bucura mulți elevi, părinți și profesori!

Amintim că prin referendum Coaliția pentru Familie vrea ca populația să se pronunțe în favoarea modificării Constituției în sensul în care familia să nu mai fie definită drept ”uniunea dintre soți”, ci ”uniunea dintre un bărbat și o femeie”.

Coaliția pentru Familie a informat că a strâns 3.000.000 de semnături de la populație în sprijinul acestei inițiative, inițiativă susținută politic, propagandistic, de PSD.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA