New Profesional Consult 930 x 122

catalin radulescu

MIRCEA_DRAGHICI_SEDIUL_PSD_ARGES_2

RĂZBOIUL DEPUTAȚILOR PSD! DRĂGHICI VS. RĂDULESCU: „FIECARE PASĂRE PE LIMBA EI PIERE!”

Pe 8 ianuarie deputatul PSD de Pitești Cătălin Rădulescu a postat pe Facebook un mesaj dur la adresa „tuturor corupților din opoziție sau din propriul partid sau USL”.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Mircea Drăghici: „Mi se pare descalificant!”

Fără a da nume, Rădulescu făcea referire la astfel de „corupți” care ar putea lua în calcul să candideze pentru președinția Consiliului Județean Argeș. Asta în contextul în care Constantin Nicolescu ar pierde șefia instituției în cazul unei decizii în justiție care ar avea această consecință. Mircea Drăghici, deputat PSD de Curtea de Argeș, consilier onorific al primului-ministru și fost copilot de raliuri (precizarea trebuie făcută în contextul dat), a exprimat un punct de vedere în legătură cu postarea colegului său de partid. A făcut-o în emisiunea „Tu contezi”, realizată de jurnaliștii Mircea Sărărescu și Mihai Paul Codunas și difuzată de Argeș TV.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„Nu pot și nici nu doresc să comentez astfel de chestiuni. Fiecare pasăre pe limba ei moare! Faptul că un coleg arată către alți colegi cu degetul și cere ca ei să meargă în pușcărie mi se pare descalificant! Nu numai în calitate de coleg de partid, ci și ca om, în general. Eu nu cred că pot să le fac așa ceva nici celor mai răi dușmani ai mei, să-i invit să meargă la pușcărie! Dar fiecare pasăre pe limba ei piere, așa cum spuneam… Nu știu la cine s-a referit, și chiar dacă s-ar fi referit la mine în mod direct tot aș fi refuzat să fac comentarii, pentru că nu pot să vorbesc de rău despre proprii mei colegi”, a spus Mircea Drăghici (foto 1).

Cătălin Rădulescu: „Vă atenționez, băieți, nu îmi forțați mâna!”

Iată o parte din mesajul postat pe 8 ianuarie pe contul său de socializare de către deputatul Cătălin Rădulescu (foto 2): „Le transmit un mesaj tuturor corupților din opoziție sau din propriul partid sau USL: nu fiți liniștiți, pentru că dacă credeți că dacă unii dintre voi v-ați aranjat dosarele de la DNA ați scăpat și chiar aveți tupeu să vă gândiți că sunteți spălați și curați și vă gândiți să candidați la un anumit moment la șefia Consiliului Județean Argeș. Mai gândiți-vă, pentru că nu ați reușit să mă păcăliți nici pe mine, nici argeșenii. Poate că vreți să faceți înțelegeri cu anumiți primari care va seamănă, însă nu-l credeți prost pe premier, chiar dacă vă bazați pe prietenii sus puse. Când va fi cazul, argeșenii vor afla cum ați fost implicați în corupție de ani de zile, băieți! S-a terminat. Argeșenii vor altceva, nu unii care se dau cinstiți și au altă mască. Așa mai visează un deputat cu dosar pe la DNA, un superprimar al cărui birou e plin de diplome, dar DNA nu s-a gândit să îi facă un control prin sertarele din birou, să vadă ce Surprize, Surprize.

Vă atenționez, băieți, nu îmi forțați mâna! Gata, luați mâna coruptă de pe acest județ! Argeșenii au nevoie de altceva. Nu de șoferi, ospătari, foști securiști, foști informatori, nu facem raliu cu Argeșul și nici spectacole care să îl păcălească pe premier. Vă dau un sfat prietenesc: bucurați-vă de posturile pe care le aveți, pentru că altfel s-ar putea să intrați într-un război pe care îl veți pierde și să vă petreceți anii în locuri care nu vă vor place”.

Amintim că Mircea Drăghici și Cătălin Rădulescu se numără printre PSD-iștii din rândul cărora va fi ales viitorul candidat al partidului pentru președinția Consiliului Județean Argeș, asta în cazul în care Constantin Nicolescu va pierde funcția ca urmare a unei hotărâri judecătorești în dosarele sale care ar avea această repercusiune.

555×222 grota rece

Comentarii

3 comentarii

  • SHADOW spune:

    SA COMENTAM CAZUL DRAGHICI:
    Casa din Curtea de Arges 160-180 000 € construita de Vasile Sabie (PDL)
    De unde ‘ s banii?
    Casa din Curtea de Arges a fost terminata in 2011!!!
    De unde banii? Daca nu din comisioanele incasate de la Primariile care au facut contracte cu EPC Management EUROPEAN PROJECT CONSULTING MANAGEMENT SI EUROPEAN PROJECT CONSULTING BUCURESTI, comisioane incasate la NEGRU,sume nedeclarate nicaieri!
    Daca este luat la bani marinti nu poate justifica sumele!
    Salariul incasat ca deputat nu totalizeaza suma casei !

    • Anonim spune:

      Aberatii, acuze nejustificate!

    • Anonim spune:

      Asta sigur e scris de Radulescu, deputatul ala care e acuzat de toata lumea, am citit in presa ca a avut chiar si o acuzatie, nu dovada de viol….o iesi fum fara foc?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90