NOR CURIER 930X122

ion georgescu

Reindustrializarea României este principalul obiectiv asumat de Ministerul Economiei condus de PSD!

Cumunicat de presa – PSD

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Reindustrializarea României este principalul obiectiv asumat de Ministerul Economiei condus de PSD, afirmă Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni.

„Obiectivul strategic este ca România să nu mai fie țara exporturilor de materie primă, ci a produselor competitive pe piața europeană și cea internațională.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

România are oportunitatea, prin PNRR – cu o alocare de 500 de milioane de euro -să creeze un veritabil ecosistem național al industriei microelectronice care să includă unități de producție – atât companii mari cât și IMM-uri, centre de cercetare, universități.

Rezultatele previzionate sunt:

Înființarea/dezvoltarea a 3 centre naționale de producție;

Înființarea/dezvoltarea a 4 centre ”Digital Innovation Hub”.

Efectele acestui program vor fi benefice în întreaga economie:

Se vor livra produse necesare industriei auto (este bine-cunoscută criza semiconductorilor care a întârziat producția și livrările auto);

Va stimula dezvoltarea lanțurilor valorice în toate ramurile industriale;

Va încuraja/susține transferul tehnologic și de inovare;

Va determina dezvoltarea capacităților de producție și de export, ceea ce va reduce dependența de importuri și va reechilibra balanța comercială.”, declară Ion Georgescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • mihnea spune:

    Cum se face asta?PSD baga bani in pensii si salarii la bugetari de unde fonduri si la investitii?Nici drumuri sau cai ferate nu avem dar industrializare?Voi astia din Arges nu va mai saturati de minciunile astora?

  • Dravale spune:

    A început deja campania electorală 2024?!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3