930 x122 grota rece

psd

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: Ministrul Sănătății gestionează corect acest nou val al pandemiei de Covid 19!

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: Ministrul Sănătății gestionează corect acest nou val al pandemiei de Covid 19!

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Ministrul Sănătății, profesorul Alexandru Rafila, a subliniat din nou că pentru a înțelege corect fenomenul și pentru a lua măsurile necesare nu trebuie să ne uităm la numărul de infecții în noul val al pandemiei, ci la numărul de spitalizări. De asemenea, ministrul a pus accentul pe prevenire și tratament timpuriu, astfel încât să se evite creșterea numărului de spitalizări, spune deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea.

“Trebuie subliniat că:

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

1. S-au redeschis centrele de evaluare pe care ministrul Rafila le-a înființat la intrarea la guvernare și care au fost foarte utile în valul 5. În aceste centre, orice persoană va fi testată, va fi evaluată, iar cazurile ușoare vor fi tratate la domiciliu;

2. Antiviralele specifice sunt disponibile în farmacii de unde pot fi achiziționate de populație;

3. Noua formulă a vaccinurilor COVID va putea fi livrată de producători către România din luna septembrie;

4. Nu se impun restricții atâta timp cât nu e o presiune pe sistemul spitalicesc. Anul școlar va începe în condiții normale.”, afirmă deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Ce palavrageala de doi lei, ce manipulare grosolana!
    1. S-au deschis doar 4 centre de evaluare intr-un judet cu 600.000 de locuitori, doar unul singur are program de lucru 24/24, la toate trebuie sa te programezi cu o zi sau doua inainte, ca si cum unul care incepe sa aiba simptome greu de suportat poate astepta dupa birocratii astia bugetari.
    2. Ia, zi-mi, nea deputatule, un antiviral eficient impotriva Covid!
    3. Noua formula a vaccinului in septembrie? Arata-mi si mie un singur anunt oficial ca vreo mare companie farmaceutica se afla aproape de productia vaccinului eficient impotriva tulpinilor de virus din acest val 6. (S-a recunoscut oficial ca vechile tipuri de vaccinuri, folosite pana acum au eficienta redusa impotriva noilor tulpini, iar noi avem in tara inca aproape 10 milioane de doze nefolosite din vaccinurile vechi. Cu ce crezi ca te vor vaccina daca ai nevoie?)
    4. Nicio restrictie, nici macar aia de bun simt sa porti masca in spatiile inchise si aglomerate? Stai sa vedem cum explici dupa jumatatea lunii august cand se estimeaza ca vom ajunge la peste 20.000 de cazuri pe zi…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90