NOR CURIER 930X122

psd

Remus Mihalcea: La mulți ani tuturor asistentelor și asistenților medicali dedicați profesiei!

Comunicat de presă

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Remus Mihalcea: La mulți ani tuturor asistentelor și asistenților medicali dedicați profesiei!

Astăzi este Ziua Internațională a Asistenților Medicali. Cu acest prilej, deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, medic de profesie, transmite un mesaj special.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

„La mulți ani tuturor asistentelor și asistenților medicali dedicați profesiei! Ei sunt cei care fac față zi de zi provocărilor, cei care au răbdare și perseverență în alinarea suferințelor, cei care sunt mereu în prima linie! Le dorim tuturor celor care practică această nobilă meserie să aibă parte doar de succese în plan profesional!

Ziua Internaţională a Asistenţilor Medicali este celebrată la 12 mai, dată ce marchează şi ziua de naştere a asistentei medicale Florence Nightingale, cea care a pus bazele moderne ale asistenţei medicale. Această zi este sărbătorită în toată lumea, pentru a evidenţia rolul important al acestei profesii.”, transmite Remus Mihalcea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Marius Varzescu spune:

    Un caracter deosebit are acest doctor. Felicitari si la multi ani!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90