EcoMoto 930×122

psd

Remus Mihalcea: PSD este partidul care are cei mai mulți tineri!

Comunicat de presă – PSD Argeș

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Remus Mihalcea: PSD este partidul care are cei mai mulți tineri!

PSD este partidul care are cei mai mulți tineri, iar mulți dintre aceștia sunt parlamentari sau activează în administrația centrală sau locală, spune Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

„La PSD s-a produs și continuă să se producă schimbarea de generații. PSD are curajul să investească în tineri, să-i susțină, să-i promoveze!

”Echipă” este cuvântul cheie care definește noul PSD. O echipă în care e loc pentru toată lumea. O echipă în care experiența seniorilor este completată de expertiza generației de vârstă medie și de entuziasmul tinerilor!

1.500 de tineri au participat la Costinești la Școala de Vară a TSD. Este un eveniment care arată cu prisosință că PSD are nu doar trecut și prezent, ci și viitor!”, transmite deputatul Remus Mihalcea.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

  • Catalin spune:

    Da, cei mai mulți tineri, dar semianalfebați, drogați, tatuați , agresivi și mulți. Ce nerușinare să vorbești povești, când tu ai cămara plină, dom’ doctore, ce de bogății mai ai în declarația de avere, de unde mă atâția bani? Normal, din muncă cinstită!

  • Barbu spune:

    Domnu’ doctor, cât mai șpaga prin spitale? Cât vrea omul , sau aveți tarife fixe? Aveți salarii ca afară, și plicul ca în țară.
    Și ii luați pe pacienți din spitale și îi duceți la voi la cabinete, dar pe bani mulți.
    Vă țin de cald la iarnă banii ăștia murdari , luați de de oameni în suferință .

  • Razvan spune:

    Câtă hotie o fi de s-au inscris atatia tineri…si cat au de castigat…desigur numai pt ei…😄

  • Un cetatean spune:

    Mda, 1500 de insi care au mers la „Scoala de vara” a partidului, de fapt o vacanta platita din banii publici, adica din subventia aia de zeci de milioane de euro pe care o primeste PSD din buget. 1500 de paraziti care si-au facut o vacanta pe banii platiti ca taxe si impozite de romani… Buna „scoala”, buna acesta prima lectie de la partid, de a te distra pe banii „prostilor”, a cetatenilor simpli!

  • Rodica S spune:

    Domnule PSD-ist nu conteaza numarul tinerilor membri la voi in partid ci calitatea lor. Iar cand vine vorba de calitate la PSD iese cu minus..

  • George spune:

    Bani are de acs dl doctor si nu cred ca are importanta atat timp cat vorbim despre altceva. Daca ne raportam strict la ce transmite dl.doctor – in situatia in care isi redacateaza\administreaza singur social media sau ceea ce spune\declara – politica PSD contravine practicilor economice, academice si de orice fel, raportandu ne la situatia tarii noastre, dauneaza meseriilor liberare si nu numai si ca ceea ce declara e cel mult un non-sens, un fahs de campanie electorala cu tinta clara. Se pregateste o noua generatie de nepoti ai matusii TAMARA !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90