930×122 CUMPANA 5

psd

Remus Mihalcea: PSD susține majorarea punctului de pensie și a pensiei minime cu cel puțin 10% ÎNTR-O SINGURĂ TRANȘĂ de la 1 ianuarie 2023!

Comunicat de presă PSD

Citiți și: Alegeri cu surprize la PSD Câmpulung!

Remus Mihalcea: PSD susține majorarea punctului de pensie și a pensiei minime cu cel puțin 10% ÎNTR-O SINGURĂ TRANȘĂ de la 1 ianuarie 2023!

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș, declară că PSD susține majorarea punctului de pensie și a pensiei minime cu cel puțin 10% ÎNTR-O SINGURĂ TRANȘĂ de la 1 ianuarie 2023.

Citiți și: Remus Mihalcea: Sănătatea, o prioritate a PSD!

„Aceasta este decizia politică, iar scenariul cu două tranșe, apărut în presă, nu este viabil.

În scurt timp, proiectul de buget va fi prezentat în Coaliția de guvernare, iar decizia va fi clară pentru toată lumea.

Propunerea PSD, prezentată la finalul lunii august, ca punctul de pensie și pensia minimă să fie majorate cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie 2023 a fost fundamentată pe o analiză economică serioasă, din care reiese în mod clar că o astfel de măsură este sustenabilă pentru anul 2023.

Majorarea pensiilor cu cel puțin 10% de la 1 ianuarie 2023 nu este doar posibilă, ci și absolut necesară, în special pentru protejarea pensionarilor cu venituri mici a căror putere de cumpărare a fost serios afectată de inflația globală și de criza energetică ce se manifestă la nivel european.”, afirmă Remus Mihalcea.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

2 comentarii

  • Constantin spune:

    Mită electorală…

  • uncetatean spune:

    Remuse, te faci de râs. Lasă politica și fa-ti meseria. Măcar de erai in vreun partid curat. PSD= toți foștii comuniști și lingăi din pcr.

570 X 90 CUMPANA 3