Donaris 930 x 122

psd

Remus Mihalcea: Sănătatea, o prioritate a PSD!

Comunicat de presă

Citiți și: Cărți, bomboane și baloane pentru copii de toate vârstele!

Remus Mihalcea: Sănătatea, o prioritate a PSD!

Ministerul Sănătății a prezentat lista finală de investiții majore în domeniul sănătății care vor fi finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Citiți și: „Este nevoie urgent de soluții care să readucă școala la normal!”

„Salut faptul că pe această listă sunt două obiective de maxim interes pentru județul Argeș.

Primul este cel de construcție și dotare a Laboratorului de Radioterapie pentru Spitalul Județean de Urgență din Pitești, iar al doilea este cel privind lucrări de investiții și intervenții la Spitalul Militar din Pitești.

Laboratorul de Radioterapie reprezintă o investiție (74.700.328 de lei, din care 5% este contribuția Consiliului Județean) de o mare importanță, dat fiind, din păcate, numărul în creștere de bolnavi de cancer. Dublat de Programul Național de Cancer, acest obiectiv va contribui la salvarea vieții multor argeșeni care nu vor mai fi nevoiți să meargă în alte zone ale țării pentru tratament!

Pe lângă eforturile depuse pentru ca proiectul Laboratorului de Radioterapie să prindă contur cu ajutorul Ministerului Sănătății condus de către Alexandru Rafila, Consiliul Județean are deja în derulare investiți importante și la alte unități medicale pe care le are în subordine, în special cele de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești și la Spitalul de Pediatrie.
Sănătatea este o prioritate pentru PSD!”, spune deputatul PSD de Argeș Remus Mihalcea, medic de profesie.

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bujie spune:

    Asta-i sadism din partea PSD sa afirme ca „sanatatea este o prioritate”! Au politizat absolut totul aducandu-si toti neica-nimeni in functiile de conducere, n-au construit niciun spital in cei 33 de ani de cand se tot afla la conducerea tarii, au distrus profesionalismul aducand lichelismul la cele mai inalte cote…

  • Oaianeagra spune:

    Ne lasi ma doctore. Ce cauti tu in politica? Mai bine fa ceva bun pentru medicina. Nu iti este rusine sa spui ca PSD vrea binele oamenilor? Asa jos ai ajuns?

570 X 90 CUMPANA 3