EcoMoto 930×122

guvern

S-A DECIS SOARTA GUVERNULUI ORBAN

S-a decis soarta Guvernului Orban. Cu puțin timp în urmă, a fost anunțat rezultatul votului din Parlament pentru învestirea noului Guvern Orban.

Citiți și: Azi, decizie crucială despre pensii

Guvernul Orban a fost învestit, primind 240 de voturi favorabile, în condițiile în care pentru validare erau necesare minimum 233 de voturi.

Cvorumul și numărul necesar de voturi pentru învestirea noului Guvern au fost asigurate și prin participarea la ședință a unor parlamentari de la PSD și PRO România.

Citiți și: Simona Bucura Oprescu, noul ministru al Muncii. Aceasta a depus jurământul

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către miniștrii Guvernului condus de premierul Ludovic Orban va avea loc diseară, de la ora 19, la Palatul Cotroceni. Ulterior, președintele Klaus Iohannis, la invitația noului prim-ministru, va participa la Palatul Victoria la prima ședință, informală, a Guvernului minoritar PNL.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90