Donaris 930 x 122

guvern

S-A DECIS SOARTA GUVERNULUI ORBAN

S-a decis soarta Guvernului Orban. Cu puțin timp în urmă, a fost anunțat rezultatul votului din Parlament pentru învestirea noului Guvern Orban.

Citiți și: Oficial! Se schimbă salariul minim pe economie!

Guvernul Orban a fost învestit, primind 240 de voturi favorabile, în condițiile în care pentru validare erau necesare minimum 233 de voturi.

Cvorumul și numărul necesar de voturi pentru învestirea noului Guvern au fost asigurate și prin participarea la ședință a unor parlamentari de la PSD și PRO România.

Citiți și: Premierul Ciolacu, schimbare în Guvern. Deja se știe cine este

Ceremonia de depunere a jurământului de învestitură de către miniștrii Guvernului condus de premierul Ludovic Orban va avea loc diseară, de la ora 19, la Palatul Cotroceni. Ulterior, președintele Klaus Iohannis, la invitația noului prim-ministru, va participa la Palatul Victoria la prima ședință, informală, a Guvernului minoritar PNL.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90