EcoMoto 930×122

ponta

POSIBIL PREȘEDINTE… KARATIST LA PSD ARGEȘ. VEZI IMAGINI CU EL ÎN TIMPUL UNEI DEMONSTRAȚII!

PSD Argeş are acum o conducere interimară, în condiţiile în care Constantin Nicolescu şi Tudor Pendiuc au fost nevoiţi să facă pasul înapoi din cauza problemelor grave pe care le au în justiţie.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

În acest an, însă, se va desfășura Conferinţa Judeţeană de alegeri a PSD Argeş, iar senatorul Şerban Valeca anunță că vor exista mai mulţi candidaţi. În ceea ce-l priveşte, Valeca spune că nu exclude posibilitatea să candideze pentru funcția de președinte al filialei. Asta cu atât mai mult cu cât liderul interimar, Florin Tecău, președinte al Consiliului Județean, riscă să nu poată candida ca urmare a unei noi reguli pe care Victor Ponta o vrea instituită în PSD.

„Vor fi mai mulţi care vor candida, în mod sigur. În ceea ce mă priveşte, voi discuta cu colegii să văd ce profil de preşedinte doresc, iar apoi voi lua o decizie pentru o eventuală candidatură. Pe de altă parte, este posibil să fie modificări aduse statutului şi astfel preşedinţii de consilii judeţene să nu mai poată candida. Am discutat cu domnul Ponta şi mi-a precizat că doreşte să impună această regulă, după cum mi-a spus și că va veni în Argeş pentru a clarifica aspectele legate de candidaturi.”, declară senatorul Şerban Valeca, acum vicepreşedinte al PSD Argeş.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

În vârstă de 58 de ani, fost ministru al Cercetării în Guvernul Năstase și fost președinte al Agenției Nucleare, senatorul de Argeș (Mioveni) Șerban Valeca este practicant al artelor marțiale încă din anul 1976. Are centură neagră 4DAN și predă lecții de karate. De asemenea, este președinte de onoare al Federației Române de Karate Tradițional.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • daniel@yahoo.com spune:

    Ce tot sparge asta caramizi? Asta e om serios?
    Director de Inst de Cercetari, professor la UPIT, senator, doctorat in doar 3 ani? Le stie pe toate. Tare ca fularu’!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3