930×122 CAPRA 5

georgescu

MISIUNE IMPOSIBILĂ: VALECA VREA UNITATE ȘI ECHILIBRU ÎN PSD ARGEŞ

Senatorul Şerban Valeca, preşedintele interimar al PSD Argeş, a susţinut astăzi prima conferinţă de presă în noua sa calitate.

Citiți și: AUR lovește dur la Pitești: Ieșim din sală la votul viceprimarilor! Se poate funcționa fără ei foarte bine!

Valeca a fost însoţit de proaspătul preşedinte executiv interimar Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, şi de purtătorul de cuvânt al partidului, Iustin Dejanu.

Noul lider interimar a afirmat că principalul lui obiectiv este să asigure unitatea şi echilibrul în filială, lucru practic imposibil având în vedere orgoliile și disensiunile din partid, dar și problemele penale și scandalurile sexuale care au zguduit PSD Argeș din temeli.

Citiți și: Ana Stan despre Cristian Gentea: „Este ambițios, familist și își iubește locul natal!”

„Nu ştiu dacă voi candida pentru funcţia de preşedinte atunci când vor fi alegeri. Știu, însă, că vreau să fac treabă şi să asigur echilibrul mult dorit. Joia viitoare s-ar putea decide data Congresului Naţional, iar în această situaţie în PSD Argeş ar fi alegeri cu 45 de zile înainte. În ceea ce priveşte zvonurile legate de plecarea unor parlamentari ai PSD la alte formaţiuni politice (n.r. – Mircea Geoană vrea să înfiinţeze un nou partid de stânga), eu cred că în proporţie de 99% nu va pleca nimeni din organizaţia noastră judeţeană.”, a declarat Şerban Valeca.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90