930 x122 grota rece

psd

Simona Bucura-Oprescu, bilanț la final de sesiune parlamentară

Comunicat de presă

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Simona Bucura-Oprescu, bilanț la final de sesiune parlamentară

De curând s-a terminat prima sesiune parlamentară din acest an.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Cu acest prilej, deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, președinte al Comisiei pentru Administrație Publică și Amenajarea Teritoriului din Camera Deputaților, prezintă un raport de activitate.

Simona Bucura-Oprescu, bilanț la final de sesiune parlamentară

„A fi parlamentar al României este o mare responsabilitate și onoare!

În niciun alt domeniu nu poți să faci bine la atât de multe persoane printr-un amendament, printr-o lege, printr-o interpelare, prin implicare.

Nu există satisfacție mai mare decât aceea că ai făcut ceva pentru oameni!

Fiindcă nu demult am încheiat sesiunea parlamentară postez aici un scurt raport al activității mele în calitate de deputat și de președinte al Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților.”, a declarat Simona Bucura-Oprescu.

După demisia lui Marius Budăi, numele deputatului Simona Bucura-Oprescu este tot mai des vehiculat pentru a ocupa portofoliul de ministru al Muncii și Solidarității Sociale.

O decizie în acest sens va fi luată în zilele următoare mai întâi în interiorul forurilor naționale de conducere ale PSD, iar mai apoi ar urma depunerea jurământului la Palatul Cotroceni în fața președintelui României, Klaus Iohannis.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90