pnl

SIMONA BUCURA OPRESCU: „FILOSOFIA LIBERALĂ: ÎNDATOREAZĂ-I PE CEI MULȚI, FINANȚEAZĂ-I PE CEI PUȚINI!”

Guvernul liberal ne-a amanetat pe toţi – copii, tineri, adulți și bătrâni, afirmă deputatul Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, care arată că în primele șase luni ale anului în curs datoria publică a crescut cu 57 miliarde de lei.

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

„Vedeți cumva vreo creștere a veniturilor românilor? Aici sunt, de fapt, banii pe care noi toţi va trebui să îi platim.„

Filosofia economică a liberalilor este rudimentară, cinică și păguboasă: îndatorează-i pe cei mulţi, finanţează-i pe cei puţini! Datoria se împarte la peste 19 milioane de persoane, adică 19 MILIOANE DE ROMÂNI, dar banii ajung la companii care nu reprezintă neapărat capital românesc.

Citiți și: „Toți românii trebuie să aibă acces la serviciile medicale!”

Avem de-a face cu un export de capital pe datorie: statul se împrumută, capitalul ajunge la investitori străini de unde este repatriat către firmele mamă. Se poate observa o creştere cu peste 33% a datoriei publice pe primele 6 luni ale anului 2020 raportat la 2019.

La final de iunie, datele oficiale ne arată că fiecare dintre noi poartă povara unei datorii mai mari cu 627 de euro din cauza împrumuturilor făcute de către liberali. Normal ar fi să plătiţi datoria când liberalii v-ar dubla alocaţiile şi vă vor creşte pensiile, conform legii! Dar, de fapt, vor pune taxe suplimentare ca să ne râdă investitorii în nas în timp ce vom fi mai săraci şi mai datori!”, susține Simona Bucura Oprescu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441