Donaris 930 x 122

psd

Simona Bucura Oprescu: „Încă mai sunt destule lucruri de pus la punct”

Deputatul Simona Bucura Oprescu, preşedintă a organizaţiei de femei a PSD Argeş, face o trecere în revistă a realizărilor guvernării USL din anul 2013, arătând, însă, că măsurile luate trebuie să fie continuate, deoarece mai sunt destule lucruri de rezolvat.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Datele statistice de referinţă ale anului 2013 confirmă faptul că guvernarea USL este pe drumul cel bun. Obiective importante asumate de USL au fost atinse, fiind pregătit terenul pentru o creştere economică sustenabilă. Desigur, încă mai sunt destule lucruri de pus la punct, dar eforturile USL se îndreaptă tocmai în direcţia aceasta, de rezolvare a cât mai multora dintre problemele cu care societatea, mediul economic, cetăţenii se confruntă.

Datele arată fără dubiu că produsele alimentare s-au ieftinit cu circa 2% în 2013, producţia agricolă şi reducerea TVA la pâine fiind principalii factori care au generat acest fenomen. Pentru prima dată în cei 24 de ani ai perioadei postdecembriste, anul trecut media preţurilor la alimente a scăzut cu 1,8% faţă de anul precedent

Citiți și: Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, lăudată la Simfonie de ambasadori!

Nu sunt singurele aspecte care demonstrează că guvernarea a fost una bazată pe principii corecte: anul trecut în România s-a înregistrat şi depăşirea importurilor cu exporturi de alimente. A fost primul excedent al balanţei externe după mai bine de 20 de ani de deficit comercial la această categorie de mărfuri.

România este stabilizată economic în 2014 pentru că a ajuns să se împrumute la dobânzi mai mici, iar încrederea investitorilor a crescut. Sunt elemente care ne arată că drumul ales este cel corect şi că reformele începute şi măsurile luate trebuie continuate, astfel încât efectele să fie resimţite pozitiv într-un timp cât mai scurt de agenții economici și de populație”, afirmă Simona Bucura Oprescu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90