930 x122 grota rece

apostoliceanu

SONDAJ DE OPINIE PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL PITEȘTIULUI

PSD Argeş va realiza în perioada următoare un sondaj de opinie pentru a vedea care dintre oamenii săi s-ar bucura de cele mai multe voturi pentru funcția de primar al Piteştiului în alegerile locale de la vară. Anunţul îl face preşedintele partidului, senatorul Şerban Valeca.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Partidul are mai multe variante (viceprimarul Cornel Ionică şi consilierii locali Cristian Gentea, Sorin Apostoliceanu şi Dumitru Tudosoiu), dar nu este exclusă din start nici o posibilă candidatură a lui Tudor Pendiuc, primarul în funcţie, în ciuda codului de integritate al PSD, care, dacă s-ar respecta, ar face imposibilă candidatura lui Pendiuc din partea social-democraților. O analiză în acest sens va fi făcută în perioada imediat următoare. Oricum, după cum v-am informat, se vehiculează ideea că Tudor Pendiuc va candida ca independent.

Acesta va fi primul sondaj „pe bune” făcut pentru măsurarea popularității în vederea scrutinului pentru funcția de primar al Piteștiului. Cele vehiculate până acum în spațiul public au fost intoxicări grosolane.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90