Donaris 930 x 122

apostoliceanu

SONDAJ DE OPINIE PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL PITEȘTIULUI

PSD Argeş va realiza în perioada următoare un sondaj de opinie pentru a vedea care dintre oamenii săi s-ar bucura de cele mai multe voturi pentru funcția de primar al Piteştiului în alegerile locale de la vară. Anunţul îl face preşedintele partidului, senatorul Şerban Valeca.

Citiți și: Se pregătește legea eliminării centralelor de apartament

Partidul are mai multe variante (viceprimarul Cornel Ionică şi consilierii locali Cristian Gentea, Sorin Apostoliceanu şi Dumitru Tudosoiu), dar nu este exclusă din start nici o posibilă candidatură a lui Tudor Pendiuc, primarul în funcţie, în ciuda codului de integritate al PSD, care, dacă s-ar respecta, ar face imposibilă candidatura lui Pendiuc din partea social-democraților. O analiză în acest sens va fi făcută în perioada imediat următoare. Oricum, după cum v-am informat, se vehiculează ideea că Tudor Pendiuc va candida ca independent.

Acesta va fi primul sondaj „pe bune” făcut pentru măsurarea popularității în vederea scrutinului pentru funcția de primar al Piteștiului. Cele vehiculate până acum în spațiul public au fost intoxicări grosolane.

Citiți și: „Abandonul școlar este adevărata amenințare pentru sustenabilitatea României!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441