Cristina Stocheci

„Sperăm că, până la urmă, legea e lege pentru toţi!”

Cristina Stocheci, senator PSD de Argeș, susține că PNL sfidează bunul simţ şi inteligenţa românilor care au fost responsabili şi au respectat restricţiile, organizând un Congres cu 5.000 de membri într-o capitală a țării aflată în cod roșu de Covid.

Citiți și: „Mă întreb câți dintre noi ar avea curajul de a merge pe front și să luptăm pentru țară, pentru libertate?”

„Într-un Bucureşti roşu, cu o rată de infectare care a trecut de 4 la mie, sfidarea la adresa poporului român e tocmai a principalului partid de guvernare. 5000 de oameni la Congresul PNL în plin scenariu roșu! O bătaie de joc la adresa românilor cărora li se impun tot mai multe restricții!

Noi, PSD, cerem autorităţilor responsabile aplicarea cu fermitate a sancţiunilor legale, altfel toţi vor deveni complici în zădărnicirea şi combaterea bolilor şi ameninţă în mod direct sănătatea publică!

Citiți și: Medic argeşean, despre propunerea Ioanei Mihăilă la Ministerul Săntăţii: „Este o bătaie de joc!”

Sperăm că, până la urmă, legea e lege pentru toţi!

Campania s-a terminat, dar, din păcate, noul președinte al PNL nu are încă nicio soluție pentru viitorul guvernului pe care îl conduce, nu știe cum va putea scoate țara din iarnă cu scumpirile energetice care se anunță mult peste posibilitățile românilor obișnuiți.

Ştiți domnule Cîţu câţi oameni vor tremura la iarnă pentru că termoficarea va ceda din cauza vechimii conductelor? În acelaşi timp, ştiți că acei oameni vor plăti facturi enorme, deşi vor sta în frig?

Știți domnule Cîțu câte milioane de români nu pot dormi de grija facturilor şi a cheltuielilor zilei de mâine şi care nu mănâncă decât o dată pe zi, fiindcă atât își permit?

Știți oare câți pensionari visează ca măcar de Crăciun şi de Paşti să aibă o bucată de carne pe masă?

România este în plină criză economică, sanitară, spitalele sunt pline, vaccinarea este un eșec!

Ați mers prea departe! Acest Guvern trebuie să plece rapid!”, transmite Cristina Stocheci.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441