Donaris 930 x 122

Arges

STOLOJAN A FĂCUT NECROLOGUL ECONOMIEI ARGEŞENE!

Prezent în Piteşti la un seminar al Biroului Parlamentului European privind rolul Uniunii Europene şi alegerile europarlamentare, eurodeputatul PDL Theodor Stolojan a făcut astăzi un adevărat necrolog al economiei argeşene!

Citiți și: Accidentul mortal de la Costești, provocat de un puști de 18 ani, fără permis

Stolojan a participat la conferinţa de presă a PDL Argeş şi a spus că îi pare rău că mare parte din industria judeţului este în colaps.

„Dacia este marele câştig al Argeşului. Păcat, însă, că ARO Câmpulung a dispărut, că Rolast nu a mai rezistat, că s-a dus Fabrica de Bere… Sper ca măcar platforma Arpechim să fie salvată, deşi şi acolo sunt probleme”, a declarat Theodor Stolojan. Europarlamentarul democrat-liberal a mai afirmat că „USL a atentat la statul de drept” şi că din acest motiv aderarea României la spaţiul Schengen este imposibilă în acest an, poate şi în 2015. În acest context PDL va organiza sâmbătă, 8 februarie, în Bucureşti un miting „pentru apărarea statului de drept”, la care vor participa şi delegaţi din judeţul Argeş.

Citiți și: Argeș. Tânăr mort în mașina condusă de un șofer de 19 ani, care era băut

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3