930×122 CAPRA 5

Arges

TĂRICEANU VINE ÎN ARGEŞ

Preşedintele Senatului și lider al Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, va fi prezent, mâine, 31 august, la zilele comunei Bascov din judeţul Argeş.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Înainte de acest eveniment Tăriceanu va susţine o conferinţă de presă la Casa de Cultură „Adriana Trandafir” din Bascov. El va fi însoţit de Andrei Gerea, deputat de Pitești și vicepreşedinte la nivel central al Partidului Liberal Reformator, şi de Dan Crişan, preşedintele PLR Argeş. Conferinţa de presă va avea loc cu începere de la ora 15. După aceea Călin Popescu Tăriceanu va participa la festivităţile dedicate zilelor comunei.

Amintim că Tăriceanu este candidatul Partidului Liberal Reformator pentru preşedinţia României în alegerile programate să se desfășoare la sfârșitul acestui an,

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3