930 x122 grota rece

mandat

TEATRUL BATE MANDATUL

Musceleanul Mircea Diaconu nu a venit ieri la Biroul Electoral Central pentru a-și ridica mandatul de europarlamentar independent. Motivul? A jucat într-o piesă de teatru în Timișoara.

Citiți și: Un spectacol de excepție: „Străini în noapte” cu Florin Piersic și Medeea Marinescu

Diaconu anunță că se va prezenta la BEC în această dimineață, în jurul orei 10, pentru a intra în posesia certificatului care îi atestă calitatea de membru al Parlamentului European.

Amintim că în Argeș, județul său natal, Mircea Diaconu a obținut la alegerile europarlamentare de duminică 9, 99%, primind 16.162 de voturi. S-a clasat aici pe locul 4, foarte aproape de PNL (locul 3, cu 10, 59%) și de PDL (locul 2, cu 10, 86%). Născut în comuna musceleană Vlădești, Diaconu a fost, în legislatura 2008-2012, senator de Câmpulung și Curtea de Argeș și membru al PNL Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești. Primarul Gentea, 2 ani de mandat!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90