New Profesional Consult 930 x 122

Arges

TECĂU E ÎN SCOȚIA, DAR PSD ARGEȘ „URMĂREȘTE CU ATENȚIE MAXIMĂ”

Într-un comunicat de presă transmis pe adresa redacției noastre în urmă cu puțin timp PSD Argeș „cere identificarea și pedepsirea vinovaților în cazul copiilor bolnavi.”

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

„PSD Argeș urmărește cu îngrijorare și atenție maximă modul în care se desfășoară anchetele administrativ – profesionale privind situația dramatică a copiilor din județ îmbolnăviți grav în ultima săptămână.

Președintele Șerban Valeca solicită organelor de control urgentarea investigațiilor, astfel încât să fie stabilite atât cauza îmbolnăvirilor, cât și cine se face vinovat de starea creată, pentru eliminarea unor situații similare pe viitor. De asemenea, Valeca dă asigurări că PSD nu susține politic, nu apără și nu va apăra nicio persoană găsită vinovată de încălcarea normelor de etică profesională.”, se arată în comunicatul de presă.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Ne întrebăm dacă PSD Argeș face cumva referire și la Florin Tecău (foto), membru important al partidului, atunci când spune că „urmărește cu îngrijorare și atenție maximă…” Cât de îngrijorat crede PSD Argeș că este Tecău, odată ce președintele Consiliului Județean a plecat într-o tovărășească vizită de lucru în Scoția în plină criză a copiilor din Argeș cu infecții grave? Detalii, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/copiii-sufera-parintii-se-revolta-iar-tecau-pleaca-in-scotia/.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90