930 x122 grota rece

dna

FLORIN TECĂU, LA CÂRMA PSD ARGEŞ

Chiar dacă primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, liderul interimar al PSD Argeş, a fost reţinut de DNA, activitatea filialei social-democrate se desfăşoară normal. Cel puțin așa a spus astăzi Florin Tecău, preşedintele Consiliului Judeţean şi secretar general al PSD Argeș.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

De altfel, Tecău este director de campanie pentru PSD Argeş şi el oricum coordona activitatea din această perioadă, alături de un staff din care fac parte mai mulţi membri ai Biroului Permanent Judeţean.

„Eu cred că domnul Pendiuc este nevinovat. După cum se desfăşoară, însă, lucrurile, campania electorală are doi actori importanţi: Victor Ponta şi DNA. De ce un om precum domnul Pendiuc, care conduce din 1992 unul dintre cele mai mari oraşe din România, e reţinut înainte de a i se fi dovedit vinovăţia? Toată această tensiune provoacă mari disfuncţionalităţi în administraţia publică. Avem oameni în instituţiile publice care refuză să mai semneze documente, pentru că le este teamă. Trag concluzia că în această perioadă se plătesc poliţe politice.”, a afirmat Tecău.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90