NOR CURIER 930X122

psd

„Toți românii trebuie să aibă acces la serviciile medicale!”

„Toți românii trebuie să aibă acces la serviciile medicale!”

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

COMUNICAT DE PRESĂ PSD

Guvernanții de dreapta nu au învățat nimic din dramele de anul trecut, afirmă deputatul Simona Bucura-Oprescu, parlamentarul argeșean condamnând măsura aberantă a suspendării pentru 30 de zile a internărilor și intervențiilor chirurgicale care nu reprezintă urgențe.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Este inadmisibil că Guvernul Cîțu n-a fost în stare să facă minime pregătiri pentru valul 4 al pandemiei și acum îi condamnă la moarte pe bolnavii cronici pe care-i lipsește de serviciile spitalicești!

Datele Casei Naționale pentru Asigurări de Sănătate relevă un adevăr tragic: 88% dintre bolnavii de cancer înregistrați în 2019 au murit în 2020 din cauza închiderii spitalelor de către guvernarea PNL.

Oare de ce trebuie să fie repetate erorile trecutului?

Bine că Guvernul Cîțu a fost demis!

Trebuie să se ia urgent măsuri pentru ca TOȚI românii să aibă acces la serviciile de sănătate atunci când au nevoie!„, declară Simona Bucura-Oprescu.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90