930X122 MAIA

bogdan ivan

UN ALTFEL DE MESAJ VENIT DIN PARTEA UNUI POLITICIAN

Actuala perioadă în care amenințarea răspândirii coronavirusului crește de la o zi la alta a împărțit politicienii în două categorii: unii care speculează criza în interes propriu, încercând să câștige capital electoral de pe urma acesteia, și alții care pun, înainte de mesajul politic, apelul la responsabilitate și umanitate.

Citiți și: S-a aprobat! Salarii mai mari cu 20% pentru acești angajați

Gândul unora se îndreaptă în aceste zile către medicii români aflați în linia întâi a luptei cu noul virus (vezi AICI).

Medicii, asistentele, ca și restul personalului din spitale, cei în mâinile cărora stă sănătatea noastră, a românilor, sunt eroii acestei perioade grele. Lor trebuie să le mulțumim pentru devotamentul și eforturile depuse și ne gândim foarte bine că pentru acești oameni începe o perioadă mai grea decât pentru noi ceilalți.

Citiți și: Situație halucinantă! Uite medicii, nu-s medicii! Ce se întâmplă cu ATI-ul de la Județean

Haideți să nu-i suprasolicităm și să avem grijă de noi înșine și de familiile noastre! Nu trebuie decât să dăm dovadă de responsabilitate și să stăm, în măsura în care nu avem urgențe, acasă, așa cum ni se cere” – este mesajul lui Bogdan Ivan (foto), liderului filialei Argeș a PRO România, partid care și-a suspendat încă de săptămâna trecută acțiunile de precampanie.

(Sursă foto principal: depositphotos.com)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3