New Profesional Consult 930 x 122

eurodeputat

UN EUROPARLAMENTAR ŞI-A DESCHIS CABINET ÎN PITEŞTI

Un europarlamentar al României şi-a deschis astăzi un cabinet şi în municipiul Piteşti, la sediul PSD Argeş.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Este vorba de Victor Negrescu, eurodeputat al PSD. Este al şaselea birou de acest gen din ţară al tânărului eurodeputat. Negrescu a condus în ultimii şapte ani organizaţia tinerilor activişti ai partidului (PES).

El a participat astăzi la o conferinţă de presă împreună cu primarul Tudor Pendiuc, preşedintele PSD Argeş, şi a spus că se va implica pentru realizarea unor proiecte privind judeţul nostru.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

„Am discutat cu domnul Pendiuc despre a doua centură a Piteştiului, dar şi despre două noi poduri peste Argeş. Voi face tot ce pot pentru a ajuta Piteştiul şi Argeşul, mai ales că organizaţia de aici m-a susţinut. Am depus recent peste 30 de amendamente la legea bugetului european şi am reuşit să „rup” 1 milion de euro pentru un program de îmbunătăţire a gradului de accesabilitate la serviciile medicale în mediul rural”, a declarat Negrescu.

La sediul PSD Argeş mai avea sediu şi europarlamentarul Victor Boştinaru, dar din câte se pare acesta a optat pentru alt judeţ unde să aibă cabinet.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90