Donaris 930 x 122

liviu dragnea

UPDATE: BALAMUC ÎN PSD. MIHAI TUDOSE A DEMISIONAT

UPDATE (ORA 22:50): Guvernul României precizează: „Premierul Mihai Tudose și-a înaintat în această seară demisia din funcție, urmând ca, potrivit legii de organizare și funcționare a Guvernului, să fie transmisă Administrației Prezidențiale în cursul zilei de mâine o adresă oficială în acest sens.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Conform procedurilor, președintele României, Klaus Iohannis, va lua act de demisia din funcție a prim-ministrului Mihai Tudose și va emite decretul de vacantare a postului, precum și decretul de numire a unui alt membru al Guvernului ca prim-ministru interimar, pentru a îndeplini atribuțiile prim-ministrului până la formarea noului Guvern.

Ambele decrete prezidențiale vor intra în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial.”

Citiți și: Investiție vitală în Pitești! Anunț de ultimă oră!

Balamuc în PSD. Mihai Tudose demisionează. Scandalurile se țin lanț în partidul condus de Liviu Dragnea.

În urmă cu puțin timp, Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat a votat (cu majoritate covârșitoare – 59 de voturi pentru, 4 împotrivă și 4 abțineri) retragerea sprijinului politic pentru prim-ministrul Mihai Tudose.

Tudose va demisiona din funcția de premier.

PSD ar urma să îl propună pe actualul vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Paul Stănescu, să preia interimatul la șefia Guvernului.

Numai 6 luni si jumătate a rezistat Mihai Tudose la Palatul Victoria (votul de învestitură în Parlament a avut loc pe 29 iunie 2017).

Anterior, pe 21 iunie 2017, în premieră în politică, PSD și-a dat jos propriul său guvern, Guvernul Grindeanu, printr-o moțiune de cenzură adoptată în Parlament.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90