New Profesional Consult 930 x 122

crin

SIGLA_USL_ARGES

USL A DAT ORTU’ POPII! SĂ-I FIE ȚĂRÂNA UȘOARĂ!

După o lungă și grea suferință, Uniunea Social Liberală a dat ortul popii în această seară.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Reunită în ședință la Palatul Parlamentului, Delegația Permanentă a liberalilor a decis ruperea Uniunii și ieșirea PNL-ului de la guvernare. Conducerea Partidului Național Liberal a votat în acest sens o rezoluție. Punctul referitor la desființarea USL-ului și părăsirea guvernării a fost adoptat cu majoritate confortabilă de voturi. Prin urmare, PNL a intrat în această seară oficial în opoziție.

Potrivit Mediafax, „rezoluţia prevede ieşirea de la guvernare, demisia în bloc a miniştrilor PNL şi a secretarilor de stat, solicitarea demisiei premierului Victor Ponta şi poziţia parlamentarilor liberali la momentul votului asupra noului Guvern Ponta”. În plus, conform aceleiași surse, proiectul stipulează libertatea aleşilor locali PNL de a negocia majorităţi în consiliile județene și locale fără restricţii de la centru, adică cu orice partid.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90