930×122 CAPRA 5

Arges

VA FI RĂZBOI ÎN PSD ARGEȘ! MIZA E URIAȘĂ

Senatorul PSD de Argeș Constantin Tămagă anunță că nu va mai candida la toamnă pentru un nou mandat de parlamentar. Tămagă spune că va deveni simplu membru de partid şi că se va dedica familiei.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

În plus, doi parlamentari PSD de Argeș au probleme penale în dosare instrumentate de DNA: Cătălin Rădulescu, deputatul „plânge într-una”, a fost condamnat de Înalta Curte de Casație și Justiție (hotărârea nu este, însă, definitivă), iar deputatul Mircea Drăghici aşteaptă un verdict în justiție. De asemenea, deputatul Bogdan Niculescu Duvăz se va retrage la pensie obosit nevoie mare după „n” mandate de ales al neamului.

Prin urmare, nu mai puțin de 4 locuri la PSD Argeș pe viitoarele liste de candidați ai partidului pentru Parlament ar urma să se elibereze dintr-un foc. Lupta internă pentru locurile vacante va fi cumplită. Anticipăm un adevărat război în PSD Argeș pentru cucerirea râvnitelor locuri eligibile, locuri care asigură câte un mandat tihnit și profitabil în Parlament.

Citiți și: Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

PSD Argeș mizează pentru alegerile de la toamnă pe obţinerea a cel puţin patru mandate de deputat şi două de senator. În prezent PSD are în Argeş şase deputaţi şi doi senatori.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3