930 x122 grota rece

pro românia

VICTOR PONTA: CRIZA ECONOMICĂ VA FI DE 10 ORI MAI LUNGĂ DECÂT CRIZA MEDICALĂ

Președintele PRO România, Victor Ponta, a vorbit astăzi, într-un interviu video acordat site-ului DCNews, despre ceea ce numește a fi problema numărul 1 în România.

Citiți și: Victor Ponta cap de lista la Pro România pentru Parlamentul European

„Criza economică va fi de 10 ori mai lungă ca timp, de 10 ori mai multă lume afectată și de 10 ori mai dificil de contracarat decât criza medicală”, a declarat Victor Ponta.

Liderul PRO România anunța, la ora 14, că va vota împotriva prelungirii stării de urgență, justificându-și live poziția.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

„Nu mai sunt de acord încă 30 de zile să dăm, așa, un bilet în alb ca să stăm blocați și să nu știm ce se întâmplă economic. Practic, când o să terminăm cu pandemia, să dea Dumnezeu să terminăm, o să fim o țară în care firmele sunt toate în faliment și toți românii sunt plini de datorii fie la bancă, fie la utilități, fie la stat, că au luat amenzi de la poliție”, a mai spus Victor Ponta

(Urmărește AICI întregul interviu).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3