930×122 CUMPANA 5

victor ponta

VICTOR PONTA: „DĂNCILĂ MI-A CERUT SPRIJINUL PENTRU A RĂMÂNE LA GUVERNARE”

Victor Ponta: „Dăncilă mi-a cerut sprijinul pentru a rămâne la guvernare”. Președintele PRO România, Victor Ponta, afirmă că premierul Viorica Dăncilă i-ar fi cerut „sprijinul pentru rămânerea la guvernare”.

Citiți și: Acum: Demisie şoc în PSD! A părăsit partidul după 26 de ani

Potrivit stiripesurse.ro, Dăncilă ar fi acceptat o parte dintre propunerile PRO România, i-ar fi oferit partidului lui Ponta mai multe ministere și i-ar fi spus acestuia „că îi dă afară pe ALDE și să îi iau eu parlamentarii”.

„Am încercat să îi explic cu toată răbdarea (pentru că nu părea să înțeleagă ce se întâmplă și care este realitatea) că târguielile gen “piața de zarzavat din Videle” sunt inutile și că singura variantă de sprijin din partea PRO România este aceea în care:

Citiți și: VICTOR PONTA: CRED CĂ PRO ROMÂNIA E O ALTERNATIVĂ ȘI PENTRU PSD, ȘI PENTRU PNL

1.restructurează tot Guvernul și administrația publică;

2.vine cu un nou program de guvernare, realist și eficient;

3.asigură stabilitatea și predictibilitatea economică și bugetară/renunță la ordonanțe de urgență care să modifice Codul Fiscal, introducând peste noapte taxe și impozite aberante;

4.numește oameni în Guvern pe singurul criteriu al profesionalismului (nu pe “pilele” și presiunile „baronilor” care o păpușesc acum, după dispariția lui Dragnea);

5.renunță la candidatura proprie la prezidențiale (o situație penibilă și jenantă pentru orice social democrat) și stabilește împreună cu ALDE și PRO România un candidat comun, cu șanse reale de a merge în turul al doilea, o alternativă serioasă pentru Iohannis și Barna”, susține Victor Ponta. Mai multe amănunte, AICI.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3