New Profesional Consult 930 x 122

Arges

VICTOR PONTA, VIZITĂ ÎN PITEȘTI, MIOVENI ȘI CURTEA DE ARGEȘ

După cum v-am mai anunțat, mâine, 11 octombrie, prim-ministrul Victor Ponta și vicepremierii Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi Liviu Dragnea vor face o vizită în județul Argeș. Revenim astăzi cu programul oficial al vizitei.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Astfel, între orele 10 și 11 premierul va vizita târgul de legume și fructe ”Toamna Piteșteană” din Piața „Vasile Milea”. Apoi va ajunge în orașul Mioveni, urmând ca în jurul orei 11:30 să aibă la uzină o întâlnire cu reprezentanții societății Automobile Dacia. Tot aici, de la ora 12:25, Victor Ponta va susține o scurtă conferință de presă.

Programul va continua cu o deplasare în municipiul Curtea de Argeș. Mai întâi la Spitalul Municipal (ora 13:30), acolo unde delegația guvernamentală va dezveli o placă aniversară la împlinirea a 30 de ani de la înființarea acestei unități sanitare. Ulterior, după ora 14, Ponta va participa la Mănăstirea Curtea de Argeș la o slujbă de comemorare a 100 de ani de la moartea Regelui Carol I.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90