NOR CURIER 930X122

alegeri interne

(VIDEO) ION MÎNZÎNĂ ESTE NOUL PREȘEDINTE AL PSD ARGEȘ

(UPDATE ORA 18:15): Ion Mînzînă (vicepreședinte al Consiliului Județean și fost lider PRM) este noul președinte al PSD Argeș. Mînzînă a câștigat cu 144 de voturi. Maria Dinu a obținut 78 de voturi. Au fost și două voturi nule.

Citiți și: Gentea și-a depus candidatura oficial! Mînzînă i-a fost alături!

Ion Mînzînă a anunțat că va face echipă cu Cristian Gentea (liderul PSD Pitești și consilier local) – președinte executiv și deputatul Simona Bucura Oprescu – secretar executiv.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

(UPDATE ORA 17:50): Votul s-a încheiat. În acest moment, se numără voturile. 

(UPDATE ORA 17:05): A început votul.

(UPDATE ORA 16:50): Maria Dinu, Cătălin Rădulescu și Ion Mînzînă au urcat pe scenă și le-au vorbit pesediștilor prezenți în sală.

„Eu nu am promis nimic din ce nu am și nu am promis nici funcții, nici nimic. Am promis mai multă muncă la partid, ca să scăpăm de alte etichete pe care alții ni le-au pus. Mi-aș dori din tot sufletul să pot elimina ura. Promit echipă și valoare. Dacă suntem solidari, putem orice”, a afirmat Maria Dinu.

„Mie nu mi-au plăcut securiștii în viața mea! Eu susțin doar oamenii care au echipă cu primarii, cu acești oameni care sunt aici. Vine o perioadă foarte grea. Eu am învățat în viața mea că trebuie să fac echipă. Am hotărât să dăm acest mandat, eu cu primarii mei îi susținem pe Ion Mînzînă, Simona Bucura Oprescu și Cristian Gentea”, a anunțat deputatul Cătălin Rădulescu.

„M-a întrebat cineva când am venit aici ce program am. I-am spus că am un program vast: victoria. Programul acesta trebuie să-l avem tot anul. Suntem într-o situație în care trebuie să stabilim o echipă care să ducă tot partidul, pe dumneavoastră, la victorie.

Voi veni în fața dumneavoastră cu o echipă din care vor face parte oameni cu experiență. Avem obligația să câștigăm alegerile după un eșec. Vreau să ajungem să nu pierdem nicio localitate, niciun mandat de parlamentar”, a declarat Ion Mînzînă.

(UPDATE ORA 16:40): Cătălin Rădulescu l-a anunțat pe Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, că nu mai candidează pentru funcția de președinte al social-democraților argeșeni.

Ședința va fi condusă de senatorul Șerban Valeca, președintele în exercițiu al PSD Argeș, care, însă, nu mai candidează pentru un nou mandat. 

A început bătălia pentru șefia PSD Argeș. La această oră, la sediul Filarmonicii Pitești se desfășoară Conferința Extraordinară județeană a partidului. Va fi ales noul președinte al PSD Argeș.

La eveniment participă, alături de lideri locali, și lideri naționali (Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Olguța Vasilescu).

Din 300 de delegați convocați, participă 222.

În cursa pentru șefia social-democraților argeșeni s-au înscris oficial până marți, 14 ianuarie 2020 (ultima zi pentru înregistrarea candidaturilor), Ion Mînzînă, Maria Dinu și Cătălin Rădulescu.

Deputatul „Mitralieră” a anunțat, însă, tot marți că nu știe dacă va mai candida. Cel mai probabil, în timpul Conferinței își va anunța sprijinul pentru candidatul Ion Mînzînă. Vom reveni cu amănunte și cu rezultatul alegerilor.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90