930×122 CAPRA 5

apa canal

(VIDEO) PREȘEDINTELE PSD PITEȘTI ÎI DĂ DREPTATE LUI BOGDAN IVAN

Președintele PSD Pitești îi dă dreptate lui Bogdan Ivan. În urmă cu aproximativ o săptămână, liderul PRO România Argeș, Bogdan Ivan (foto principal), critica dur societatea Apă Canal 2000 S.A., societate a Primăriei Pitești.

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

”Indicat ar fi ca, în loc să declare venituri uriașe pe spatele piteștenilor, Primăria să scadă prețul pentru apă și canalizare. Prețul pentru un metru cub de apă în Pitești este de 4 lei. Piteștenii plătesc mai mult decât bucureștenii, în Capitală tariful fiind de 3,93 de lei/mc.

Tariful pentru un metru cub de apă în Pitești este mai mare decât cel din Oradea, acolo unde consumatorii plătesc 3,6 lei/mc. Și clujenii achită pentru un metru cub de apă mai puțin decât piteștenii, tariful fiind de aproximativ 3,5 lei.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Pentru a-i ajuta pe consumatori, Apă Canal ar trebui să aibă investiții, investiții care să diminueze tariful la apa potabilă”, declara liderul PRO România Argeș. Subiectul pe larg, AICI.

Ca o ironie a sorții, în ședința ordinară în plen de ieri a Consiliului Local, Cristian Gentea, președintele PSD Pitești (foto interior), a anunțat că intenționează să îi ceară demisia directorului Apă Canal, Mihai Marinescu.

Gentea a recunoscut că acuzațiile apărute în presă la adresa societății Apă Canal, acuzații aduse exclusiv de Bogdan Ivan, sunt întemeiate și ”pe bună dreptate”.

”Am văzut că ne lăudăm (n.r. – la Apă Canal) că suntem pe locul 1 în Top Profit 2018. Păi cu ce ne lăudăm? Și ne luăm diplome și le dăm peste tot… că ce? Că avem bani mulți în cont? Pe ce? Pe banii cetățenilor? Ni se spune aveți cel mai mare tarif... Eu am ieșit mai mult ca domnul director (n.r. – Mihai Marinescu) să explic de ce este prețul cum e la apă.

Noi ne lăudăm că avem bani în cont pentru că avem tariful mare la apă? Păi hai să punem banii deoparte pentru investiții, pentru cofinanțări și cu banii care ne rămân hai să micșorăm tariful, că asta așteaptă cetățenii”, a afirmat Gentea.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3