930×122 CUMPANA 5

Arges

(VIDEO) UN PARLAMENTAR A REFUZAT POZA DE GRUP

Un parlamentar a refuzat poza de grup. Cei 13 noi parlamentari ai județului Argeș au primit în această dimineață certificatele de senatori și deputați. Festivitatea s-a desfășurat în Pitești, în sala de ședințe a Consiliului Județean, în prezența subprefectului Emilian Dragnea, a președintelui CJ, Dan Manu, și a mai multor primari, printre care primarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, și primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu. Certificatele au fost înmânate de Mariana Vârgă, președinta Biroului Electoral Județean Argeș.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-un tren în care erau zeci de călători

Festivitatea nu a fost lipsită de mici incidente. Doi parlamentari au întârziat: Cristina Stocheci (senator PSD) și Radu Vasilică (deputat PSD), iar Ion Popa (senator PNL) a refuzat poza de grup (foto) de la sfârșitul festivității. Popa nu și-a explicat gestul.

Citiți și: Percheziții de amploare în Argeș! Traficanți de mașini săltați de mascați

Ca rezultat al alegerilor din 11 decembrie 2016 și al ulterioarei redistribuiri a voturilor de la formațiunile politice care nu au intrat în Legislativul țării, cei 13 parlamentari de Argeș (4 senatori și 9 deputați) sunt următorii:

Senatori: Şerban Valeca (PSD), Gheorghe Marin (PSD), Cristina Stocheci (PSD) și Ion Popa (PNL).

Deputați: Radu Vasilică (PSD), Mircea Drăghici (PSD), Simona Bucura Oprescu (PSD), Nicolae Georgrescu (PSD), Cătălin Rădulescu (PSD), Nicolae Velcea (PSD), Dănuţ Bica (PNL), Ionuţ Moşteanu (USR) și Andrei Gerea (ALDE). (Foto și video: Mihai Neacșu)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3