NOR CURIER 930X122

comemorare

Politica din Argeș, mai săracă!

Politica din Argeș, mai săracă!

Citiți și: Zi de doliu. A murit o legendă a fotbalului din România!

Și-a îmbrățișat băiatul pe care îl adora și a plecat. Era ultima îmbrățișare. Pentru cea din urmă oară Darius simțea strânsoarea duioasă a brațelor părintești. Apoi cel care a fost lider al liberalilor piteșteni pleca. La spital. S-a „întors” în sicriu.

Ce tristă zi!

Era 14 septembrie 2022. Corina și Darius își vedeau cea mai iubită ființă fără viață, în capela bisericii „Mavrodolu” din Pitești. Marius Postelnicescu și-a dat ultima suflare pe patul unui spital din Brașov.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Înfrânt

Fost consilier local și județean, lider al PNL Pitești, politicianul cu vastă experiență câștigase multe bătălii ideologice. Era distins chiar și în confruntările electorale. Dar ferm.

Principiile liberalismului îi curgeau prin vene. Cea mai importantă luptă, cea cu moartea, a pierdut-o. Cu trupul măcinat de o boală incurabilă, Marius Postelnicescu s-a stins.

Pierdere mare

Actualul ministru al Justiției, Alina Gorghiu, parlamentari, politicieni chiar și de la partide adverse au venit la înmormântare. O pierdere imensă pentru PNL Argeș.

Marius Postelnicescu avea notorietate, se bucura de stima multor piteșteni. Iar o eventuală candidatură pentru funcția de primar al Piteștiului nu era exclusă.

În trecut Marius Postelnicescu încercase să-l detroneze pe Tudor Pendiuc.

Merite recunoscute

Fostul primar a regretat enorm moartea fostului său adversar și a avut numai cuvinte de lăudă la adresa lui. „Era nobil în felul său, avea o distincție anume, era cel mai bine documentat dintre toți consilierii locali și atunci când combătea un proiect de hotărâre pe care îl propuneam avea cele mai solide argumente!” Așa îl caracteriza fostul edil-șef.

Lumânări, flori, lacrimi…

Ieri și astăzi, în afara îndoliatei familii, la cimitirul Sf. Gheorghe au venit mulți liberali. Foști colegi și prieteni care deplâng și acum, la un interval de un an, plecarea dintre noi a lui Marius Postelnicescu.

Împlinea 62 de ani

În noiembrie 2023 politicianul ar fi împlinit 62 de ani. L-ar fi văzut pe scumpul lui Darius intrat la liceu. S-ar fi implicat trup și suflet în tumultul anului electoral care vine. Ar fi sperat la o victorie în alegeri.

Frunzele…

Acum Marius Postelnicescu nu mai vede. Nu se mai implică. Nu mai speră. Își doarme somnul de veci în cripta albă. Și pe lespedea de marmură se aștern frunzele toamnei…

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Emil BAN spune:

    Bunul Dumnezeu să îi lumineze calea în lumea celor drepți !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90