930 x122 grota rece

controale

POLIȚIȘTI ÎN AUTOBUZELE PUBLITRANS. CĂLĂTORII FĂRĂ MĂȘTI, SANCȚIONAȚI

Polițiștii locali care activează în secțiile IPJ Argeș au efectat luni, împreună cu colegii lor din structura amintită, acțiuni de verificare în autobuzele Publitrans.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Oamenii legii au urmărit dacă mașinile sunt dotate cu dezinfectanți, dacă cei care folosesc mijloacele de transport în comun se dezinfectează când urcă în autobuze, dacă poartă măști de protecție și dacă respectă distanțarea.

Polițiștii au verificat și dacă în autobuze se efectuează sau nu proceduri de igienizare.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În urma acțiunillor de astăzi au fost aplicate mai multe sancțiuni.

„Facem apel către toți călătorii care folosesc mijloace de transport în comun  dar și către cei care le exploatează să respecte normele de igienă și protecție pentru prevenirea răspândirii Covid-19.  Amenzile aplicate pentru nerepectarea acestora variază între 500 și 2.500 lei, însă mai mult decât sancțiunea în sine, riscă îmbolnăvirea” , a declarat, pentru ePitești.ro. Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3