930 x122 grota rece

droguri

POLIŢIȘTII ARGEȘENI IES „LA VÂNĂTOARE” DE ȘOFERI DROGAȚI

Polițiștii argeșeni ies „la vânătoare” de șoferi drogați. Poliţia Argeş a lansat un anunţ de intenţie pentru achiziţionarea unor teste specifice de depistare a consumului de droguri la conducătorii auto.

Citiți și: Un nou indicator rutier pentru șoferii din România

Valoarea investiţiei se ridică la doar 3.000 de lei fără TVA, dar impactul depistării narcomanilor în trafic este important, atât pentru siguranța circulației, cât și pentru destructurarea ulterioară a unor eventuale rețele de traficanți de droguri.

Într-o primă fază, Poliția Argeș va cumpăra 100 de unități de teste de tip „DrugWipe 6s”, pentru „testarea conducătorilor auto în vederea depistării prezenţei drogurilor sau substanţelor psihoactive”.

Citiți și: Schimbări majore în Codul Rutier! Se anulează permisul acestor șoferi

Firmele interesate să livreze astfel de teste pot depune oferte până pe 14 ianuarie 2019, ulterior acestei date urmând să fie desemnată firma câștigătoare.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90