Donaris 930 x 122

erou

Pompier argeșean, erou și în timpul liber. A stins incendiul care a cuprins casa unui vecin

Un pompier argeșean a sărit în ajutorul unui vecin, în timpul său liber, ajutând la stingerea incendiului care îi cuprinsese o anexă din curte și acoperișul casei.

Citiți și: Iarna face ravagii în Argeș! Copaci, stâlpi și cabluri electrice căzute!

Marius Ilă activează în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș de 16 ani, din anul 2006.

Citiți și: Șef nou la ISU Argeș

Luni, 25 iulie, era în timpul liber, dar acest lucru nu l-a făcut să stea deoparte când casa vecinului său a fost cuprinsă de flăcări.

Marius a fost cel care a anunțat evenimentul la 112 , apoi a lucrat cot la cot cu colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni la stingerea incendiului.

Reamintim că, incendiu a izbucnit în localitatea Titești, Valea Stânii. Subiectul pe larg, AICI – Incendiu în Argeș. Flăcările s-au extins și la o casă

ISU Argeș a relatat pe pagina de facebook a instituției despre această întâmplare, ținând să-l felicite pe Marius pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

„Un incendiu violent a izbucnit, în după-amiaza zilei de 25 iulie 2022, la o anexă gospodărească, care s-a extins cu repeziciune și la acoperișul locuinței, aflate în localitatea Țițești.

Întâmplarea a făcut ca un vecin să cunoască faptul că Marius, colegul nostru, este pompier și l-a alertat cu privire la producerea incidentului.

Imediat după ce a anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112, deși se afla în timpul liber, a plecat în fugă pentru a sări în ajutor.

A lucrat cot la cot cu colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni

În cel mai scurt timp posibil a ajuns la locul evenimentului și a lucrat cot la cot cu colegii din cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni, pentru a ajuta la limitarea cât mai rapidă a flăcărilor amenințătoare.

În momentele în care colegii întindeau furtunurile, deoarece știa că în astfel de situații orice secundă contează, Marius, alături de alți oameni de bine, s-a folosit de o găleata cu ajutorul căreia aducea apă dintr-un recipient și o folosea pentru a ține flăcările sub control.

Ca orice pompier responsabil, a dat dovadă că nu este salvator doar la serviciu, ci chiar și în timpul liber. Acesta a demonstrat, încă o dată, că pompierii sunt oameni în slujba semenilor și în orice moment este nevoie, sunt alături de cei aflați în dificultate.

Plutonierul major Ilă Marius Cristinel face parte din familia ISU Argeș din anul 2006, iar cu acest prilej îl felicităm și îi mulțumim atât pentru gestul său eroic din acea zi, cât și pentru exemplul pe care l-a dat comunității.”, a transmis ISU Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

SMART KIDS 570×90