930 x122 grota rece

echipamente

Pompierii argeșeni au primit echipamente de top!

Pompierii argeșeni au primit echipamente de top!

Citiți și: Accident deosebit de grav! O mașină s-a răsturnat

ISU Argeș începe acest an cu tehnică nouă de intervenție.

A fost achiziționată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din fonduri europene nerambursabile și din fonduri bugetare.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Astăzi a avut loc prezentarea noii tehnici, la Romexpo.

Echipamentele intrate în dotarea ISU Argeș, sunt următoarele:

Ambulanță pentru transportul pacienților cu risc biologic

Ambulanța asigură transportul, evaluarea, monitorizarea, intervenția și tratamentul asupra unui pacient cu risc biologic.

Este echipată cu aparatura medicală necesară asistării pacientului în stare critică. Și asigură măsuri de siguranță a personalului (izolare, dezinfecție, spațiu de echipare-dezechipare).

Container medical (suport logistic)

Vine în sprijinul unităților sanitare cu paturi și/sau Puncte Medicale Avansate tip II prin suplimentarea cu aparatură medicală.

Containerul permite depozitarea, transportul și alimentarea cu energie electrică a aparatelor și dispozitivelor medicale din completul acestuia.

Produsul este compus din container construit pentru transportul terestru cu camioane cu sistem ab-roll, aparate și dispozitive medicale și generator pentru alimentarea acestora;

Pernă de salvare de la înălțimea de 16 m

Perna de salvare de la înălţimea de 16 m este destinată salvării şi asigurării unui ritm rapid de evacuare a persoanelor blocate la înălţime (etajele superioare ale clădirilor), ca urmare a incendiilor sau altor calamităţi naturale, atunci când toate celelalte căi de evacuare sunt inaccesibile;

Ventilator mic

Este destinat evacuării rapide a fumului și gazelor din tuneluri auto și feroviare, hale industriale mari, clădiri înalte, aeroporturi, centre comerciale, stații de metrou, garaje subterane și supraterane, în scopul facilității intervenției echipelor specializate pentru salvarea persoanelor, bunurilor, controlul căldurii și alimentării cu aer proaspăt de stingere a incendiilor.

Acesta poate fi utilizat în cazuri excepționale, la stingerea incendiilor folosind apă și spumă, precum și în operațiuni de decontaminare.

Foto și info: ISU Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90