New Profesional Consult 930 x 122

Arges

PONTA PROMITE MAREA CU SAREA PENTRU ARGEŞ. SĂ ÎL CREDEM?

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit aseară în Piteşti cu mai mulţi oameni de afaceri argeşeni şi cu reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, cărora le-a dat asigurări că o serie de proiecte vitale pentru Argeş vor fi sprijinite de Guvern şi chiar grăbite.

Citiți și: A nins în Argeș!

Deja se ştie că Ponta a anunţat că autostrada Piteşti-Sibiu ar urma să se facă mai devreme, cu începere din anul 2015. De asemenea, prim-ministrul a spus că va încerca să găsească soluţii financiare şi pentru montarea de copertine împotriva avalanşelor pe Transfăgărăşan, astfel încât acest drum să fie circulabil şi iarna în condiţii de siguranţă.

Pe de altă parte, în şedinţa de miercuri a Guvernului va fi promovată o ordonanţă pentru demararea proiectului privind staţiunea turistică de la Molivişu. Este vorba de scoaterea din circuitul forestier a 12 hectare de teren, pe care să se poată face defrişări şi care să lase liber construirii de facilităţi turistice. Un alt proiect important este acordarea de garanţii guvernamentale pentru comunele argeşene Arefu, Brădet şi Ciofrângeni în vederea accesării unui credit de 80 de milioane de euro pentru aceeaşi staţiune de la Molivişu. În fine, Victor Ponta a mai promis că Guvernul va aloca fonduri pentru achiziţionarea unui angiograf cu care să fie dotat Spitalul Judeţean de Urgență Argeş.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3