Donaris 930 x 122

dezinfectant

POȘTAȘ DIN PITEȘTI, REVOLTAT: INTRĂM ÎN CONTACT CU SUTE DE OAMENI ZILNIC ȘI NICI DEZINFECTANT N-AVEM

Dacă majoritatea instituțiilor din țară au limitat activitatea cu publicul, la Poșta Română, din cauza naturii activității, situația a fost mai puțin adaptată în ideea limitării răspândirii coronavirusului.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

O spun chiar poștașii unui oficiu din Pitești, care, ca toți colegii lor din țară, merg zilnic în teren și intră în contact direct cu sute de persoane.

Oamenii sunt revoltați nu neapărat de menținerea ritmului activității, ci de faptul că Oficiul Poștal nu le-a pus la dispoziție dezinfectant nici măcar în această perioadă, în care toate campaniile de prevenire a răspândirii Covid – 19 fac apel la igienizarea cât mai frecventă a mâinilor.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

„Problema e că nu ai niciun fel de echipament de protecție, n-ai o mască, nu ai mănuși, nu ai nimic. Noi avem masă monetară după noi, bani pe care-i numărăm, punem oamenii să semneze, luăm contact efectiv direct. Alte instituții își protejează angajații, pe când noi suntem expuși total, deși intrăm în contact cu sute de oameni zilnic și nici dezinfectant n-avem.

Suntem și noi tot oameni, avem și noi familii. 95% avem peste 50 de ani. Eu sunt bolnav de inimă, am și eu un copil, normal că mă gândesc ce s-ar întâmpla dacă aș lua coronavirus. După ce că am rămas cu salariile cele mai mici – la 35 de ani de muncă, să lucrezi pe 1.500 de lei e normal? – nici siguranță pentru sănătatea noastră nu avem. Iar la noi nu e ca-n alte instituții să pleci la ora 16, când se termină programul. La noi, vii la 6:30 și pleci când termini treaba. Mergi prin ploi, prin zăpadă, prin arșiță, prin frig.

Și colegii mei sunt supărați pe asta, nu vine nimeni să discute cu noi, suntem lăsați așa”, declară pentru ePitești, sub protecția anonimatului, un angajat (100% real) din Pitești al Oficiului Județean de Poștă Argeș.

ePitești a încercat, fără succes, să obțină un punct de vedere din Partea Oficiului Județean de Poștă.

(Foto: Facebook Poșta Română)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90