NOR CURIER 930X122

apa canal

POSTURI SCOASE LA CONCURS LA SOCIETATEA APĂ CANAL

Posturi scoase la concurs la societatea Apă CanalS.C. Apă Canal 2000 S.A. Piteşti, cu sediul pe bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A, organizează concurs pentru ocuparea a două posturi de încasator şi cititor de contoare de apă.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Scopul postului de încasator şi de cititor de contoare de apă constă în citirea consumului, încasarea facturilor de la consumatorii din zona de activitate şi predarea/depunerea banilor la casieria societăţii/bancă.

Cerinţele şi condiţiile de participare la concursul pentru ocuparea postului de încasator şi cititor de contoare de apă sunt următoarele: studii generale, cunoştinţe şi abilităţi specifice activităţii (utilizare PC, comunicare interpersonală, atenţie la detalii), disponibilitate la efort şi program flexibil. Constituie avantaj deţinerea permisului categoria B, valabil.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Concursul va consta într-un interviu, care va include şi aspecte practice.

Candidaţii vor depune un cazier judiciar în original, un curriculum vitae (CV) şi copii ale actului de identitate, actului de studii şi permisului de conducere valabil, la ghişeul unic al societăţii (bulevardul I.C. Brătianu, nr. 24A) până pe 31.08.2018 inclusiv, ora 16.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi au la dispoziţie numărul de telefon 0248.217.399, în zilele lucrătoare, între orele 8 și 16.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90