930×122 CUMPANA 5

IJJ Argeș

Practică la Jandarmeria Argeș: 15 studenți iau lecții de la jandarmii argeșeni

După elevii școlilor de subofițeri, astăzi, le-a venit rândul studenților Academiei de Poliție ”Al. I. Cuza” București să își desfășoare stagiul de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Citiți și: Trei mari licee din Pitești au fost vizitate de jandarmi

Astfel, începând de astăzi și până pe 08 august, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș se va desfăşura stagiul de practică pentru 15 studenți care provin din Academia de Poliție “Al. I. Cuza” București.

În cadrul acestui stagiu tinerii jandarmi vor desfăşura misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice având astfel posibilitatea să-şi însuşească deprinderile practice specifice activităţii de ofițer jandarm.

Citiți și: Jandarmii recrutează! Sute de locuri scoase la concurs

O parte a stagiului de practică se va desfășura în cadrul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, iar unul dintre studenți va executa activități în cadrul compartimentului Juridic.

La finalul stagiului, studenții vor fi apreciaţi pentru activitatea desfăşurată şi li se vor acorda calificative care vor fi  transmise instituției de învăţământ.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3