New Profesional Consult 930 x 122

tichete sociale

Prefectul de Argeș, anunț de ultimă oră! Mii de tichete sociale pentru elevi

7800 de tichete sociale electronice pentru elevi defavorizați vor fi distribuite în județul Argeș, anunță prefectul Radu Perianu.

Citiți și: Lovitură pentru beneficiarii de carduri pentru alimente!

De aceste tichete beneficiază copiii înscriși la cursuri de zi la unități de învățământ de stat preșcolar, primar și gimnazial care provin din familii cu un venit mediu net lunar de maximum 50% din salariul de bază minim brut pe țară.

Valoarea fiecărui tichet este de 500 de lei pe an școlar. Tichetele vor fi trimise de către Inspectoratul Școlar Argeș în școli, iar ulterior acestea vor fi ridicate de părinți.

Citiți și: Lovitură cruntă pentru românii care beneficiază de tichetele sociale

Foarte important!

Tichetele electronice vin goale și neactivate. După ce ajung la elevii din toată țara vor fi încărcate pe ele sumele și vor putea fi folosite.

Aceste tichete sociale sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate(POAD).

Este implementat de Inspectoratul Școlar Argeș, iar Instituția Prefectului județul Argeș a identificat destinatarii finali eligibili.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Petre spune:

    Buna ziua!
    Despre ce fel de tichete este vorba? Pentru aceste tichete trebuie făcut dosar, ceva?

  • Florin spune:

    Tot pomană electorală primesc elevi defavorizați care nu vin la școală frumos program ,cei cu rezultate bune nu sânt tot elevi

  • Costi spune:

    Sunt elevi……sunt.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90