EcoMoto 930×122

elevi

Tichetele sociale în valoare de 500 de lei au ajuns la elevii din Argeș

Tichetele sociale pentru elevi au fost alimentate, anunță prefectul de Argeș Radu Perianu.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

Reamintim că, valoarea fiecărui tichet este de 500 de lei și poate fi actualizată anual.

„7659 de tichete sociale electronice pentru elevi defavorizați au ajuns la copii din județul Argeș.

Citiți și: Furt lângă Pitești: Elevi jefuiți de un infractor din Olt

Banii pot fi folosiți pentru a cumpăra rechizite și îmbrăcăminte. Realitatea ne arată că mulți părinți îi folosesc ca să le ia copiilor, haine noi de Paște.

Faptul că ei se vor bucura, să zicem, de un trening nou acum de Paște și îl vor folosi și la școală, arată că programul și-a atins scopul.

Aceste tichete sociale sunt finanțate din fonduri europene, prin Programul Operațional pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate(POAD).

Este implementat de Inspectoratul Școlar Argeș. Instituția Prefectului județul Argeș a identificat destinatarii finali eligibili.”, transmite prefectul.

Tichetele sociale pe suport electronic pentru sprijin educațional emise nu permit efectuarea de operațiuni de retragere de numerar sau de preschimbare în numerar și pot fi utilizate doar pe teritoriul României.

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90