NOR CURIER 930X122

marcel boloș

Lovitură cruntă pentru românii care beneficiază de tichetele sociale

Lovitură cruntă pentru românii care beneficiază de tichetele sociale

Citiți și: Lovitură pentru beneficiarii de carduri pentru alimente!

O nouă lovitură din partea Guvernului pentru românii cu venituri mici.

Marcel Boloș, Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, a anunțat luni că este posibilă o modificare a criteriilor de acordare a ajutorului în valoare de 250 de lei, prin care numărul beneficiarilor s-ar reduce semnificativ.

Citiți și: O nouă informare cu privire la cardul de energie. Cine va rămâne fără acest sprijin financiar

Demersurile pentru ceea ce înseamnă prelungirea îl facem, dar nu cred că vor mai fi acordate vouchere pentru toate categoriile de beneficiari care au fost până acum.

Mă refer la cei care au veniturile peste pensia minimă socială sunt considerați că nu fac parte din categoria socială de sărăcie.

Deci cei care au peste o mie de lei pensie (nu vor mai beneficia de vouchere sociale – N.R.).,” a declarat Marcel Boloș.

Marcel Boloș a anunțat că au fost blocate 63.000 de vouchere sociale pe motiv că beneficiarii cumulau venituri de peste 1.500 de lei.

În prezent, peste 2.5 milioane de români beneficiază de tichetele sociale.

Sursă: realitatea.net

Foto: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Tanase spune:

    O fi mai bine cu cianură?

  • Sanda Petrut spune:

    In cazul meu : eu am cardul , am primit prima transa a doua nu.Motivul numai Ministerul il stie de ce! Am o pensie de1093lei as ca de ce mi l-au blocat ? De o luna incerc tf.peste tot insa raspunde doar robotul.Mai bine ar lasa batranii asa cum sunt nu sa ne mai faca ei tensiunea maxima.Problema este urmatoarea si sunt convinsa de acest lucru.Cati suntem in sistem in mod sigur banii se iau de la Uniune dar ce se intampla cu ei unde merg numsi ei stiu.Cu asta am incheiat ca de o luna mi-a fost de ajuns cu nervi si tf.

  • Vasilegroza22 spune:

    Vasilegroza

  • Maria spune:

    Cel care are 1000 este sarac și chiar daca a muncit doar 5 ani e normal sa ia 250 dar cel care a muncit 25 de ani și ia 1040 e bogat și nu trebuie sa mai ia nimic. Așa gindesc aleșii noștri. Ferice de noi și bravo lor că vor și pot să își bată joc de noi!!!

  • Dorgo Maria spune:

    Bine ca au avut bani aleși noștri sa-si mareasca salariile cu 2000 lei…noi murim de foame …am muncit 35 ai și am o pensie de 1442…. Salariul lor era deja de 50000 lei si-au mai luat 2000 …
    Undei dreptatea ??? Pensia medie pe ROMÂNIA este sub 2000…Bravo conducători cinstiți și drepți omorati-ne nu mai suntem buni. …aruncti-ne la groapa …….

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90