NOR CURIER 930X122

anunț

Anunț de ultimă oră privind voucherele sociale

Anunț de ultimă oră privind voucherele sociale!

Citiți și: Anunț public – Construire spălătorie Auto self servis

Marcel Boloş, ministrul Fondurilor Europene, a anunţat azi, într-o intervenţie telefonică la România TV, că toate cele 2,5 milioane de vouchere sociale au fost emise, iar de luni a început şi distribuirea celor restante.

Au fost deja distribuite peste 2,1 milioane de vouchere sociale către beneficiari, iar 354.000 nu au ajuns încă la destinatari, din diferite motive care ţin de logistica livrării, nu de activitatea ministerului.

Citiți și: McDonald’s face anunțul zilei!

“Din data de 29 iulie a fost finalizată emiterea acestor vouchere sociale, respectiv toate cele 2,5 milioane de vouchere au fost emise. Pana ieri (n.r. luni) au fost distribuite 2,1 milioane, mai rămânând 354.000 care încă nu au fost distribuite, fie că nu erau beneficiarii acasă, fie că s-au întors documentele, însă termenul cu Poșta Română este să închidem distribuirea până vineri.”, a anunţat Marcel Boloş.

Foto: România TV

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90