Donaris 930 x 122

bemo

URGENŢĂ LA CALEA FERATĂ DE LA BEMO

Urgenţă la calea ferată de la Bemo. Prefectura Argeş cere Regionalei CFR Craiova să ia de urgenţă măsuri pentru diminuarea riscului de accidente rutiere la trecerea la nivel cu calea ferată de la Bemo Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Trecerea este semnalizată cu aşa numita „cruce a Sfântului Andrei”. Prefectura solicită CFR să repună în funcţiune sistemul de avertizare acustică şi vizuală montat de Primăria Mioveni în iunie 2014 și oprit în iulie 2015 de Regionala CFR Craiova. De altfel, în iulie 2015 Primăria Mioveni atrăgea public atenția asupra pericolului: „toţi cei care circulă în mod obişnuit în acel loc sunt tentaţi să considere că trecerea este liberă, nemaifiind avertizaţi vizual şi audio de trecerea trenurilor.” Detalii, AICI.

În jur de 20 de persoane şi-au pierdut viaţa în ultimii 20 de ani în zona respectivă, iar alte zeci au fost rănite. Cel mai recent accident cu rănit a avut loc pe 17 septembrie 2016. Despre acest accident, detalii AICI.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90